Во овој момент, на Исландски - Македонски Речник има голем број на 4,811 зборови во исландски како 6,350 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го227,666 / изрази , меѓу 1,207 денес.
Тагови: Исландски - Македонски речник,Исландски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникИсландски, Исландски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на ordabok.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0163 / 0.0105 (18)
Вратете се на почетокот