Në këtë moment, Fjalor Islandez - Anglisht ka një numër prej 4,811 fjalët në islandez si 6,350 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 227,666 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,207 sot.
Tags: Fjalor Islandez - Anglisht, Islandez, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Islandez, shërbimin e përkthimit Islandez - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ordabok.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0148 / 0.0093 (18)
Mbrapsht në krye